0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Tuesday, June 15, 2010

Dinar Sebagai Tabungan

Alhamdulillah, petang semalam sempat hantar 2 x 1 dinar yang dipesan oleh pelanggan. Beliau telah membeli dinar dengan menjual emas lama yang rosak dan tidak digunakan. Setelah dilakukan kira-kira, beliau hanya perlu menambah RM250 untuk mencukupkan jumlah pembelian 2 x 1 dinar tersebut.

Semasa sesi penyerahan dinar, beliau bercerita bahawa beliau ada bersembang dengan suaminya untuk menukar tabungan anak-anak dari wang ke dinar. Beliau seakan-akan baru tersedar bahawa menyimpan emas lebih baik dari wang.

Selepas itu, saya bertemu pula dengan 2 pelanggan yang berminat untuk mengetahui pasal emas. Saya ceritakan segalanya mengenai kelebihan emas dan mereka bersetuju bahawa menyimpan emas lebih baik dari wang serta memang menguntungkan.

Anda sendiri boleh membuat kira-kira dan perbandingan kenaikan / keuntungan setiap tahun antara mana-mana simpanan berbanding emas. Insya Allah, jika ada kelapangan masa, saya akan paparkan perbandingan tersebut di sini sebagai renungan dan panduan kita bersama.

~ Meminimakan kerugian, Memaksimakan keuntungan ~

No comments: