0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Sunday, July 4, 2010

Terima Kasih Buat Pengerusi, AJK dan ahli Surau Abdul Rahman Auf

Alhamdulillah. Syukur tidak terhingga ke hadrat Allahu Subhanahu Wa Taala kerana atas izinNya dapat saya adakan Seminar Emas di Surau Abdul Rahman Auf, Seksyen 3 Tambahan, Bandar Baru Bangi dengan bantuan En. Abdullah Ismail, agen Public Gold selaku Ad-hoc Event Manager.


Tanpa kerjasama daripada Pengerusi, AJK dan En. Abdullah mungkin Seminar Emas ini tidak dapat direalisasikan. Untuk makluman, seminar ini akan diadakan secara berterusan setiap hujung minggu jika tidak ada halangan dan diizinkan oleh Allah jua.


Saya menjemput tuan/puan untuk sama-sama untuk hadir ke seminar ini.

1 comment:

Anonymous said...

bravo!...