0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, July 5, 2010

Wang SegeraPada zaman ini, wang adalah sebahagian dari keperluan hidup. Wang bukan segala-galanya. Tetapi, segala-galanya adalah wang. Tiada wang, fikiran mula gusar. Kehidupan menjadi tidak tentu arah. Tambahan pula dengan keadaan ekonomi sekarang.


Ramai mencari jalan singkat dengan meminjam wang daripada syarikat kewangan yang tidak dapat disahkan status dan tarafnya. Alasan kerana permohonan melalui bank amat susah dan memakan masa. Terlalu banyak karenah birokrasi. Untuk mendapatkan pinjaman wang melalui bank berlesen anda perlu:


1. Syarat minima pendapatan RM700.
2. Tidak diisytiharkan sebagai muflis.
3. Potongan gaji sedia ada tidak melebihi 60%.
4. Slip gaji 3 bulan.
5. Jika tidak layak, perlukan penjamin.
6. Tempoh proses 3 hari.
7. Perlu urus sendiri.


Namun, perkara ini dilakukan oleh pihak bank bagi melindungi pengguna agar tidak terjerat diri sendiri. Namun dek kerana keperluan yang mencengkam, syarikat kewangan 'berlesen' dilihat sebagai alternatif terbaik. Mengapa?


1. Tiada gaji minima.
2. Blacklist, muflis, CTOS, CCRIS boleh memohon.
3. Kelulusan 24 jam.
4. Cabutan bertuah, hadiah menarik.


Namun, akhirnya diri sendiri dan keluarga merana. Jadi, beringat sebelum membuat keputusan dan tindakan. Carilah jalan penyelesaian yang selamat. Duit boleh dicari. Keselamatan diri dan keluarga sukar dicari ganti.


~ Meminimakan Kerugian, Memaksimakan Keuntungan ~

No comments: