0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, December 21, 2009

Christmas Shopping

Bagi pembaca yang akan menyambut Hari Krismas, saya ucapkan Selamat Hari Krismas dan Tahun Baru. Bagi yang sedang membuat persiapan, buatlah perancangan kewangan yang bijak. Seminggu selepas tu, anak-anak akan mula bersekolah.

Bagi peminat dan pelabur emas, sekarang juga antara masa terbaik untuk membeli emas. Harga berlegar antara USD1110/oz - USD11120/oz. Ramai yang menjangkakan akan berlaku kenaikan harga selepas sambutan Krismas. Sejauh mana kebenarannya, kita tunggu sama-sama. Nasihat saya, beli emas apabila ada duit. Beli dan kumpul berdikit-dikit supaya tidak menyesal kemudian hari.

No comments: