0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Thursday, December 17, 2009

Terima Kasih Pada Yang Hadir Seminar 16/12/2009 di Putrajaya

Tuan/Puan,

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi hadir ke seminar yang telah diadakan. Saya selaku pengendali majlis memohon maaf jika terdapat sebarang kelemahan dan kesilapan sepanjang majlis berlangsung. Saya hanya insan biasa yang lemah lagi daif. Kepada tuan/puan yang berminat untuk membeli emas / menjadi agen atau mempunyai sebarang kemusykilan berkenaan emas pelaburan, boleh hubungi saya, admin@putremas.com atau 012-9883445. Saya sedia berkongsi ilmu dan pengalaman dengan tuan/puan.

pokya,
admin@putremas.com
012-9883445

No comments: