0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Thursday, March 18, 2010

Kedai Emas Bagai Cendawan

Isnin lepas pulang ke kampung kerana ada urusan yang perlu diselesaikan. Balik kejap je, Selasa dah datang sini balik. Sempat melawat Pejabat Public Gold cawangan Kota Bharu. Pusing-pusing sekitar Kota Bharu, tengok banyak betul kedai emas. Sebelah kiri kedai emas, sebelah kanan kedai emas, depan kedai emas, belakang kedai emas. Rasa macam hidup di negeri emas.

Nak jumpa agen / pelanggan kat sana pun x sempat. Hanya sempat berbual dalam telefon je dengan salah seorang pelanggan tetap merangkap agen, En. Hafizi.

En. Hafizi ni orang ada-ada juga. Emas pun banyak, duit pun banyak. Orang Kelantan nak beli atau jual balik emas Public Gold boleh cari beliau, 012-9640641.

No comments: