0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Tuesday, March 9, 2010

Merempittt... Sebelum Tersepittt

Semalam sempat me'rempit' barang kemas. Nak cuba tengok bagaimana penerimaannya. Alhamdulillah, berjaya. Barang yang dinilai pada hari sebelumnya yang boleh ditukar dengan wang tunai sebanyak RM5300, apabila di'rempit' dapat RM4200. Walaupun nampak seperti rugi RM1100 tapi saya masih miliki emas tersebut dengan tambahan wang sebanyak RM4200. Wang tersebut boleh digunakan untuk tambah lagi koleksi emas saya.

Sekarang peluang telah terbuka luas dengan penawaran jualan barang kemas oleh Public Jewellery, anak syarikat Public Gold. Jadi, bagi pe'rempit' yang tersepit sebelum ini kerana jongkong dan dinar tidak diterima, bolehlah berubah atau berpindah selera pada barang kemas.

2 comments:

zalidanemas said...

syor guna istilah'pit stop'ganti 'rempit'...sound more exclusive and high standard comparable to status of gold.Hanya syor semata-mata....

putremas said...

Mmm... Cadangan yang bagus. X terfikir pun saya. Saya terima cadangan tuan