0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, March 1, 2010

Kembang

Alhamdulillah, dengan pelancaran Public Jewellery dan Public Silver, RP GOLD Trading akan mengembangkan lagi perniagaan kami meliputi jongkong emas, dinar emas, barang kemas dan jongkong perak.

Bagi yang berminat menjadi agen atau rangkaian kami, boleh hubungi kami. Kehadiran anda amat dialu-alukan. Kami akan kongsikan rahsia kejayaan kami selama ini. Tiada yang diselindung. Segala-galanya telus.

Bagi yang berminat untuk membeli, jangan segan silu untuk menghubungi kami.

Pihak RP GOLD Trading ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda atas sokongan, dorongan dan doa sehingga kami berjaya ke tahap ini dalam tempoh 4 bulan. Tanpa anda, siapalah kami.

Pelanggan Didahulukan, Pencapaian Diutamakan.

No comments: