0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Friday, May 7, 2010

Cerun Di Pagi Jumaat


Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana kita masih dipanjangkan umur untuk berjumpa hari Jumaat, penghulu sekalian hari. Disamping fadhilat yang banyak pada hari Jumaat bagi mereka yang menginginkan keredhaan di sisi Allah, kita juga telah dilimpahi dengan nikmat kenaikan harga emas. Harga emas telah meningkat melebihi USD1200/oz secara mendadak. Satu fenomena yang ditunggu-tunggu oleh para penyimpan emas.

Mungkin ini antara petanda bahawa wang kertas yang kita gunakan telah makin hilang nilainya. Jika anda membaca akhbar utusan semalam, pasti anda tahu mengapa.

Sisipan akhbar utusan :


Ini tidak termasuk beberapa lagi insiden lain yang berlaku di dunia. Marilah kita sama bersyukur kepada Allah kerana telah menjadikan kita sebagai rakyat Malaysia dan memelihara negara ini dalam keadaan aman serta selamat. Terima kasih wahai Allah.

No comments: