0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Wednesday, May 26, 2010

Selamat Datang Ustaz Mohammad Tajudeen

Alhamdulillah dan tahniah. Ahli keluarga RP GOLD TRADING bertambah lagi dengan kedatangan agen baru. Beliau yang dimaksudkan ialah:

Agen Bandar Kinrara / Puchong / Bukit Jalil / Seri Kembangan / Puncak Jalil

Ustaz Mohammad Tajuddin Mat Isa
012-6145419
matjidin76@gmail.com

Beliau telah lama mengumpul emas. Beliau antara pelanggan saya yang menukar emas pamp suisse dengan emas public gold dan kini telah bergelar agen. Tuan/Puan yang tinggal berhampiran kawasan beliau, boleh menghubungi beliau untuk membeli emas.

Anda boleh menukar emas yang ada dengan emas public gold dan saya akan bantu anda menjadi agen seperti agen saya yang lain. Mari membeli dan menyimpan emas.

No comments: