0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Wednesday, July 7, 2010

Impian vs Kenyataan

Impian akan terus tinggal impian dan menjadi kenangan jika tiada gerak langkah. Ambil keputusan dan bertindak. Semua insan ada impian. Namun jika tidak diusahakan untuk dicapai, maka hanya menjadi suatu ilusi seperti angan-angan mat jenin. Mempunyai impian dan cita-cita yang tinggi tidak salah selagi mana tindakan dan jalan yang diambil untuk mencapainya adalah halal.


Impian


Matlamat


Kenyataan

Penetapan impian dan matlamat yang betul dan jitu diikuti oleh tindakan dan disiplin, maka tiada impian dan matlamat yang mustahil dicapai dengan izin Allah. Namun, tanpa tekad dan nekad, maka terimalah kenyataan sedia ada.

~ Meminimakan Kerugian, Memaksimakan Keuntungan ~

2 comments:

Pokli.com said...

move forward

Good Luck to Achive IMPIAN
BMW X6

putremas said...

terima kasih. semoga dikabulkan Allah jua.