0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, January 11, 2010

Harga Cecah USD1150/oz

Pagi ni saya mengharapkan harga turun sebab nak tambah aset. Alih-alih tengok harga dah lepas USD1150/oz. Fuh... ada juga bibit-bibit penyesalan sebab tak lock harga weekend lepas. Tapi, itulah adat perniagaan dan pelaburan komoditi. Ada masa harga naik, ada masa harga turun. Tapi sebagai peniaga emas, tiada istilah rugi. Harga naik pun boleh buat untung, harga turun pun boleh buat untung.

Bagi yang berminat untuk membuat untung dari perniagaan emas sebagai agen Public Gold atau rangkaian RP Gold Trading, boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.

pokya
012-9883445
admin@putremas.com
RP Gold Trading

No comments: