0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Wednesday, January 13, 2010

Penurunan USD20/oz Sehari

Semalam kita melihat kenaikan yang mendadak USD20/oz. Awal pagi tadi, kita melihat berlaku pula penurunan mendadak USD20/oz. Sekarang harga sedang bergerak mendatar.

Apakah yang sedang difikirkan dan dirancangkan oleh para pelabur dan spekulator?

Saya juga tiada jawapannya.

Kita sebagai pembeli dan pelabur kecil-kecilan haruslah pandai mengambil peluang.

Bagaimana?

Bila harga turun dan murah serta ada duit, cepat-cepat beli emas. Kalau cukup modal RM40,000, boleh pasang niat atau cita-cita jadi agen. Agen akan mendapat komisen 1.5% dari setiap pembelian yang dilakukan.

Jadi yang berminat untuk membeli emas PG & PD atau menjadi agen, boleh hubungi saya 012-9883445.

p/s: Hari ini anda berjaya kerana anda pernah berada di tempat yang betul, pada masa yang betul dengan keputusan yang betul satu ketika dahulu. Kejayaan hari ini adalah keputusan hari sebelumnya.

No comments: