0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Tuesday, January 26, 2010

Promosi Untuk Sertai Rangkaian RP Gold Trading @ putremas.com

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak pengurusan RP Gold Trading telah bersetuju untuk mengadakan promosi bagi menjemput tuan / puan untuk menyertai rangkaian kami. Bagi yang berminat, sila hubungi saya di 012-9883445 atau admin@putremas.com untuk keterangan lanjut.

2 comments:

Hafizul said...

Salam,
Promosi ape bos !

Tq

putremas said...

Sila tinggalkn emel / no hp tuan utk dihubungi. Saya akan maklumkan menerusi emel / tel. Promosi ini khas untuk mereka yang benar-benar berminat untuk sertai rangkaian RP Gold Trading @ putremas.com. Mereka yang ingin mencuba dan mencari sesuatu yang baru dengan bantuan dan tunjuk ajar kami.