0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Friday, January 22, 2010

Selamat Datang En. Mohd Hafizul Daud

Tahniah dan Selamat Datang saya ucapkan kepada En. Mohd Hafizul Daud yang telah berjaya bergelar agen Public Gold dengan rasminya. Beliau bermula sebagai promoter rangkaian putremas selama 2 bulan. Beliau merupakan orang kedua yang berjaya bergelar agen rasmi Public Gold dalam rangkaian putremas dengan bermula sebagai promoter rangkaian putremas selepas En. Mohamad Shahrul. Semoga berita ini akan menjadi pemangkin untuk En. Mohd Hafizul untuk terus maju.

Area Kerinchi / Bangsar / Pantai Dalam boleh hubungi beliau. No. HP 019-9099589 / hafizul81@gmail.com.

Bagi anda yang ingin mengikut jejak langkah mereka, boleh hubungi saya. Saya juga akan bantu anda mencapai kejayaan seperti mereka berdua.

Tahniah sekali lagi buat En. Mohd Hafizul dan En. Mohamad Shahrul.

1 comment:

amy said...

tahniah hafizul..semoga maju jaya..