0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Sunday, February 7, 2010

Kembali Ke Kehidupan Biasa

Alhamdulillah... Allah s.w.t masih memberi peluang dan nikmat pada saya untuk menghirup udara, menikmati pemandangan dan segala ciptaanNya di dunia yang fana ini. Hampir seminggu saya tidak online dan menguruskan perniagaan kerana diuji oleh Allah s.w.t. dengan beberapa ujian dan dugaan. Namun, syukur Alhamdulillah segala ujian dan dugaan dapat kutempuhi dengan jayanya jua dengan petunjuk daripada Allah s.w.t. saya memohon maaf kepada tuan / puan yang menghubungi saya kerana saya tidak dapat memberi khidmat yang terbaik.

Insya Allah, saya akan kembali fokus pada perniagaan saya bermula hari ini. Jika tuan/puan memerlukan sebarang bantuan daripada saya boleh hubungi saya di 012-9883445 / admin@putremas.com.

No comments: