0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Friday, February 12, 2010

Selamat Tahun Baru Cina

Warga RP GOLD Trading mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada mereka yang meraikannya. Semoga tahun ini akan membawa lebih kemakmuran, kekayaan dan limpahan rezeki kepada kita.

Bagi mereka yang bercuti dan bercadang untuk pulang ke kampung atau ke mana-mana, pandu berhati-hati. Patuhi arahan lalu lintas. Ingatlah orang tersayang.

Bagi yang memiliki emas dan ingin pulang bercuti, simpan emas anda di tempat yang selamat. Cari dan sewalah mana-mana peti simpanan yang berdekatan dengan anda.

Kami di RP GOLD Trading mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina sekali lagi dan Selamat Bercuti.

p/s: Perkhidmatan menjual/membeli emas RP GOLD Trading beroperasi seperti biasa sepanjang tempoh cuti Tahun Baru Cina. Bagi yang ingin berurusniaga, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa.

No comments: