0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Sunday, February 21, 2010

Public Gold vs Public Mutual

Entri ini tidak ada kena-mengena untuk membandingkan Public Gold dan Public Mutual mahu pun untuk mempengaruhi tuan/puan mana yang lebih baik.

Pagi tadi jumpa En. Fauzi, Public Mutual Unit Trust Consultant selepas buat temu janji. Bersembang pasal emas, ekonomi, politik, dunia dan macam-macam. Tukar-tukar pandangan dan pendapat. Boleh tahan juga sembang dengan En. Fauzi ni. Dari kul 10 pagi sampai 12.30 tengahari. Beliau latar belakang pendidikan akaun dan buat bidang unit amanah. Tu yang syok. Bincang buat pasif income.

Sesape yang ingin melibatkan diri dengan unit amanah Public Mutual boleh hubungi beliau. Yang nak beli emas Public Gold area Kajang / Balakong / Cheras pun boleh hubungi beliau. En. Ahmad Fauzi, 019-2723067, ahmadazim06@gmail.com

Selamat Datang En. Fauzi ke keluarga RP GOLD Trading.

No comments: