0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Sunday, October 11, 2009

Bagaimana Nak Bayar ???

Bab ni amat menghantui semua orang termasuk saya. Yelah, niat hati memang nak jadi agen. Tapi bila tengok modal, mau terbeliak biji mata. Jumlah hampir setahun gaji tu. Mana nak cekau duit sebanyak tu. Itu antara persoalan yang bermain di minda.

Jawapannya...

Alhamdulillah. Allah s.w.t telah mendorong pihak Public Gold untuk memperkenalkan kaedah easy payment purchase. Boleh bayar ansuran selama 3 bulan. Mudahkan. Jadi, saya ambil kesempatan ini untuk buat kaedah pembayaran modal sebagai agen. Bayar ansur-ansur. Macam beli barang ansuran. Jadi sempatlah nak usahakan untuk cari modal. Sama ada gunakan duit simpanan, buat loan atau sebagainya. Insya Allah tak rugi sebab bukan gunakan duit untuk benda tak tentu hala, tapi untuk beli emas. Emas barang yang sentiasa mempunyai nilai dan boleh dicairkan untuk digantikan dengan duit pada bila-bila masa. Nanti saya akan upload bukti pembayaran yang saya lakukan. Semoga dapat digunakan dan dimanfaatkan oleh tuan/puan yang ingin berjinak-jinak dengan pelaburan emas.

No comments: