0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Saturday, October 17, 2009

Bukan Skim Pelaburan

Bagi yang masih tertanya-tanya dan tergagak-agak adakah Public Gold dan Public Dinar ini merupakan satu skim pelaburan?

Jawapannya: Tidak.

Jika anda mencari-cari skim pelaburan, anda boleh melihat skim pelaburan yang ditawarkan oleh PNB, Bank dan sebagainya.

Public Gold dan Public Dinar menawarkan hanya perniagaan jual beli emas melalui agen-agen berdaftar seperti mana yang sering anda lakukan semasa membeli emas perhiasan untuk ibu, isteri, kakak dan adik. Tidak ada beza.

Cuma, emas yang ditawarkan hanyalah berupa gold bar dan dinar emas. Gold bar boleh didapati dalam bentuk 20gm, 50gm dan 100gm. Manakala dinar emas dalam bentuk 1 dinar, 5 dinar dan 10 dinar.

DinarGold BarSetiap pembelian, anda akan diberi emas yang dibeli beserta sijil pengesahan ketulenan yang ditandatangani oleh assayer.

No comments: