0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, October 19, 2009

Lambaian Kaabah

Alhamdulillah, segal puji dan syukur pada Allah s.w.t. Semalam telah berlangsung dengan jayanya satu program meraikan bakal-bakal jemaah haji Putrajaya di Surau Al-Islah, Fasa 7, Presint 9. Marilah kita doakan semoga semua bakal haji Malaysia khususnya dan seluruh dunia amnya mendapat haji yang mabrur di sisi Allah s.w.t.

Bagi yang masih belum dapat menunaikan haji termasuk diri saya, marilah kita sama-sama berdoa semoga Allah s.w.t memilih kita jua pada suatu hari nanti.Amin. Bagi tempoh masa yang berbaki, marilah kita sama-sama meningkat amal dan ibadat serta keperluan diri supaya benar-benar bersedia apabila diseru untuk menyahut seruan haji di Tanah Suci Mekah.

No comments: