0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Sunday, October 25, 2009

Merancang Kewangan

Ilmu merancang kewangan amat penting dalam kehidupan. Perancangan yang baik dapat melancarkan kehidupan seseorang. Sebanyak mana pun wang yang diperolehi sebenarnya tidak akan mencukupi kerana kehendak nafsu manusia yang tidak dapat dipuaskan.

Lagi banyak wang yang dimiliki, lagi banyak kemahuan yang ingin dipenuhi. Kalau menghitung wang yang ada sememangnya tidak pernah mencukupi. Sikit tak cukup, banyak tak puas.

Insya Allah dengan perancangan kewangan yang betul dapat mendatangkan manfaat kepada kita.

Semoga membantu.

Nota: Bagi para pembeli, anda boleh dapatkan khidmat untuk merancang kewangan secara percuma daripada saya. Insya Allah, saya cuba bantu yang terbaik.

No comments: