0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, October 19, 2009

Simpanan Haji

Bila tiba musim haji semua orang terfikir-fikir. Bilalah nak sampai giliran aku ni. Semalam Pengurus Tabung Haji Wilayah Persekutuan kata, siapa yang daftar tahun ni, 2027 baru dapat pergi.

Pergh... Sempat hidup lagi ke? Sempat kumpul duit ke? Berapa kos masa tu? Kos makin lama makin naik. Nilai wang makin lama makin turun.

Jadi bagaimana nak selesaikan masalah keperluan modal ini?

Saya sendiri telah mengambil langkah dengan menukar simpanan haji saya ke bentuk emas. Simpan dalam bank cukup-cukup untuk daftar je. Kang tak dapat pulak masuk queue. Agak-agak, masa tahun 2027 dah berapa nilai emas ek?

Mmm... Fikir-fikirkan lah.

No comments: