0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, November 9, 2009

Harga Emas Melonjak-lonjak

Pasaran emas hari ini dibuka atas paras USD1095/oz dan telah mencecah USD1100/oz sebelum jatuh semula sedikit. Ramai pelabur / bakal pelabur mengambil langkah tunggu dan lihat ke mana pergerakan harga seterusnya. Harga emas diramal akan menuju ke aras USD1200/oz pada penghujung tahun ini. Namun diharapkan akan terdapat sedikit penurunan sebelum mencapai aras tersebut.

Mari kita sama-sama lihat pergerakan harga untuk minggu ini. Bagi pelabur / bakal pelabur, boleh mula mengumpul modal supaya dapat merebut peluang jika terdapat penurunan harga berlaku.

Kalau nak tunggu harga emas benar-benar jatuh seperti masa 1997, RM30/gm memang susah. Bukan mustahil tapi kebenarannya amat jauh.

-Sediakan payung sebelum hujan-

5 comments:

putremas said...

Cecah USD1100/oz - 9/11/09, 11am. Kali kedua dalam masa satu hari.

putremas said...

USD1103/oz - 9/11/09, 12pm

putremas said...

harga emas terus bergerak atas paras USD1100/oz

putremas said...

menuju USD1110/oz

putremas said...

cecah USD1110/oz 9/11/09, 6.30pm