0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Friday, November 6, 2009

Tiada Bonus - Petanda Baik

Pasti ramai yang tak bersetuju dengan saya. Artikel ini tidak bermaksud untuk menyentuh mana-mana individu. Sesuatu itu dipandang positif jika kita ingin lihat dari sudut positif. Begitulah juga sebaliknya.

Tiada bonus. Petanda apa?

- ekonomi tidak baik
- kemorosotan ekonomi

Implikasi

- harga barang naik
- inflasi naik
- nilai mata wang merosot
- pelabur beralih pada komoditi
- HARGA KOMODITI NAIK

Kebaikan bagi pelabur emas

- HARGA EMAS AKAN NAIK

p/s: Siapa pernah sangka harga emas boleh cecah USD1100/oz. jangkaan tahun hadapan USD2000 - 3000/oz. Jadi apa tindakan anda. Buat keputusan yang bijak.

- Nak beli emas, cari saya. Tak tahu bagaimana nak mula, cari saya. Tak faham, cari saya. Insya Allah saya cuba bantu yang terbaik.

No comments: