0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Monday, November 30, 2009

Ibadah Korban

Alhamdulillah. Tahun ini kita masih diberi kesempatan oleh Allah s.w.t untuk melakukan ibadah korban. Banyak peristiwa menarik berlaku, lembu terlepaslah, lembu sondol orang lah. Namun yang penting, ibadah tersebut telah berjaya dilaksanakan dengan sempurna. Bagi jemaah haji, saya doakan semoga memperolehi haji yang mabrur atau sekurang-kurangnya yang makbul. Semoga Allah s.w.t akan melimpahkan rezeki yang murah kepada kita supaya dapat meneruskan ibadah korban pada tahun hadapan.

No comments: