0% Caj Membeli Emas Dengan Kad Kredit

Bagi anda yang ingin membeli emas dengan menggunakan Kad Kredit, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan membeli emas dengan Kad Kredit tanpa sebarang caj tambahan. 0% caj.

* Terhad bagi pembelian gelang emas 999 sahaja.
* Mengikut terma dan syarat

Mencari Agen / Rakan Niaga. Bimbingan Disediakan

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan emas. Modal sedikit. Tiada ilmu. Kami di RP Gold Trading sedia membantu. Sertai kami sebagai agen / rakan niaga. Kami sedia membantu anda.

Perkhidmatan Mencuci Barang Kemas

Bagi anda yang tinggal di Putrajaya dan sekitar, kami di RP Gold Trading menawarkan perkhidmatan mencuci barang kemas pada kadar yang rendah. RM5 bagi setiap barang.

Web Hosting Mampu Milik

Jika anda mencari-cari web hosting seperti kritirea ini:

1. murah
2. besar

Kami mengesyorkan $1 / month web hosting

Tuesday, November 3, 2009

Harga Emas Minggu Pertama November 2009

Semalam kita menyaksikan pembukaan harga pada USD1043/ounce. Harga emas terus meningkat ke paras USD1050/ounce menjelang petang. Pagi 3/11/09, jam 9.00 pagi, harga berada pada paras USD1060/ounce. Dijangkakan pada minggu ini, harga berlegar antara USD1050/ounce - USD1070/ounce. Jika nak beli, tunggu masa harga pada paras USD1050/ounce. Harga mungkin turun dari paras USD1050/ounce, tapi bila, hanya masa yang menentukan. Nak tunggu harga turun kena sabar seperti mana nak tunggu harga naik.

-Belilah emas sebelum terlambat-

No comments: